O rețetă simplă, gustoasă și ușor de făcut.
Cartofii spălați se taie feliuțe de
circa 30 mm astfel încât baza lor să rămână întreagă.
Se pun într-o tavă căptușită cu hârtie de copt și cu ajutorul
unei pensule se unge fiecare cartof în parte cu ulei. E bine ca uleiul
să pătrundă și în tăieturile făcute. Se presară sare, după gust.
Se pune apoi tava cu cartofii în cuptor la temperatura de 200 de grade pentru cca 30-40 de minute.
Înainte de a fi gata cu vreo 10 minute, se scoate tava și se
așează intre tăieturile din cartofi feliuțe subțiri de cașcaval, ineluțe
de ceapă, bucățele de slănină și șuncă. Se pot pune și ciuperci sau ce
dorește fiecare.
Se mai pun cam 10 minute la cuptor și apoi se servesc calzi.
Cartofii devin crocanți deasupra și sunt FOARTE gustoși.
Par a fi deliciosi ....mmmmm am sa fac si eu cat de repede!
RăspundețiȘtergereChiar sunt deliciosi!
RăspundețiȘtergereIti spun din proprie experienta! :)
Pofta mare!!!
am sa fac si io chear astazi
RăspundețiȘtergereSa ai pofta!
RăspundețiȘtergereNe cunoastem? :)
arata foarte bine :) trebuie sa incerc reteta ;) !
RăspundețiȘtergereNeaparat s-o incerci!!! ;)
RăspundețiȘtergeream sa incerc de ziua mea pe 16 ian 2017
RăspundețiȘtergereLa mulți ani, multă sănătate și tot ce vă doriți cu ocazia zilei dvs de naștere, domnule State!
Ștergere