duminică, 3 martie 2013

LAMAIA CONGELATA


Multe restaurante, baruri si braserii utilizează sau consuma lamaia întreaga si nimic nu este pierdut. Cum se poate folosi de lămâia întreaga, fără pierderi?

 E simplu ... puneti lamaia in congelator. Odată ce lamaia este congelata, utilizati răzătoarea si radeti lamaia intreaga (nu este nevoie să o cojiti) si
presarati pe alimente. Presarati-o pe salate, inghetata, supa, taitei, sos de spaghete, orez, sushi, peste, In ceai si alte bauturi, etc. Gustul tuturor alimentelor va fi îmbunătătit în mod neasteptat.
Cel mai probabil, va ganditi la lamaie doar pentru continutul  ei de vitamina C. Nu mai mult.
Care sunt avantajele majore ale folosirii lamaii intregi, altele decât pentru a preveni producerea deseurilor si a adăuga un gust nou pentru mancarurile tale? Ei bine, coaja de lamaie contine de 5 până la de 10 ori mai multe vitamine decat sucul de lămâie în sine. Si da, asta este ceea ce ai pierdut. Dar, de acum, în urma acestei proceduri simple de a congela lamaia întreaga si a o rade pe felurile dvs. de mâncare, puteti consuma toate substantele nutritive.
De asemenea, este bine să stiti că coaja de lamaie are proprietati regenerative pentru sănătate, prin eradicarea elementelor toxice din organism.
Deci, puneti lamaia in congelator si apoi dati-o pe razatoare si adaugati in alimente în fiecare zi. Acesta este un element-cheie în a face produsele alimentare mai gustoase si pentru a vă ajuta să trăiti mai sănătos si mai mult!
Acesta este secretul lamaii! Mai bine mai târziu decât niciodată!
Lamaia este un produs miraculos in  distrugerea celulelor canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.  De ce nu suntem informati de acest lucru?
Pentru că există laboratoare interesate în a face o versiune sintetica care le va aduce profituri uriase.
Puteti ajuta acum un prieten la nevoie, informându-l de faptul că sucul de lamaie si lamaia, sunt benefice in prevenirea si tratarea bolii.
Gustul este placut si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Câti oameni vor muri în timp ce acest secret este bine păzit astfel încât să nu pună în pericol multimilionarii marilor companii farmaceutice?
După cum stiti, copacul-lamaie este cunoscut pentru varietățile sale de lămâi si lime. El este creditat cu multe virtuti, dar cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra chisturilor si al tumorilor. Aceasta planta este un remediu dovedit împotriva cancerului de toate tipurile.
Unii spun ca este foarte util in toate variantele de cancer.
De asemenea, este considerata avand un spectru anti-microbian împotriva infectiilor bacteriene si ciuperci, eficienta împotriva parazitilor interni si viermilor, regleaza tensiunea arteriala prea ridicata  si este un antidepresiv, combatand stresul si tulburările nervoase.
Sursa acestei informatii este fascinantă: vine de la unul din cei mai mari producatori de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de ani de teste de laborator inca din 1970, s-a dovedit că extractele distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, san, de prostata, pulmonar si pancreas ... Compusii acestui copac s-au dovedit a fi de 10.000 de ori mai eficienti decât produsul Adriamycin, un medicament chimioterapeutic utilizat în mod normal în lume, pentru a încetini cresterea celulelor canceroase.
Si ceea ce este si mai uimitor: acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si nu afectează celulele sănătoase.
Sa va fie de folos!

10 comentarii:

  1. Senzational, sunt lucruri atat de simple pe care nu le stim sau nu le bagam in seama. Multumesc. O seara frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar! Noi trebuie doar sa le identificam si sa le aratam oamenilor!
    Ma bucur daca reusim sa facem asta!
    O seara placuta si dvs!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da aveti dreptate..dar unde gasim lamai oke? Ce sunt in comert majoritatea au ceara pe ele..deci bagam mai multe lucruri daunatoare daca razuim coaja la lamaile care sunt in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin congelare lamaia pierde "toxinele" atat de daunatoare sanatatii noastre, insa isi pastreaza gustul si proprietatile benefice.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Nu prea cred...incearca sa pui o lumanara la congelat vezi dispare? e la fel cu coaja de lamaie. Daca ai lamaiul in curte sau le cumperi de la surse care nu trateaza fructele dupa recoltare se poate folosi asa cum zici.

    Sa auzim numai de bine;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am lamaii mei, insa am consumat astfel si lamai din comert.
    Sanatate si sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru articol,ce ne lumineaza si ne da sperante! Un leac la indemana,ignorat atata vreme din necunoastere.Am convingerea ca si citricile din tarile de origine sunt tratate pentru a rezista in timp cat si transportului.Tratamentul aplicat ne poate produce prejudicii sanatatii? Adica sa nu sarim din lac in put!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se tin lamaile in solutie de bicarbonat de sodiu(o lingurita bicarbonat la un litru apa calda), cateva ore.
    Le ies toate substantele cu care sunt tratate.

    RăspundețiȘtergere