Ficatul este un organ extrem de
important, iar dacă nu funcţionează bine, tot organismul are de suferit.
Atunci când este încărcat de toxine, încetineşte arderea caloriilor şi
favorizează îngrăşarea.
Iată cum se prepară sucul pentru ficat:
Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând.
Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând.
Este
indicat să eviţi mesele greoaie în această perioadă şi alimentele
procesate.
Ai nevoie de trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiat
bine, cinci ţeline făcute la abur şi şase căni de apă. Pune toate
ingredientele în blender şi consumă câte două pahare de trei ori pe zi,
înaintea meselor principale. După cele trei zile, fă o pauză de 7-10
zile, apoi repetă tratamentul.
Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile.
Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu