luni, 27 iunie 2016

Suc natural pentru detoxifierea ficatului

Ficatul este un organ extrem de important, iar dacă nu funcţionează bine, tot organismul are de suferit. Atunci când este încărcat de toxine, încetineşte arderea caloriilor şi favorizează îngrăşarea.
 
Iată cum se prepară sucul pentru ficat:

Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând. 
Este indicat să eviţi mesele greoaie în această perioadă şi alimentele procesate. 
Ai nevoie de trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiat bine, cinci ţeline făcute la abur şi şase căni de apă. Pune toate ingredientele în blender şi consumă câte două pahare de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. După cele trei zile, fă o pauză de 7-10 zile, apoi repetă tratamentul.

Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu