marți, 4 decembrie 2012

Despre sanatate si boala

         

            
           Cand vorbim despre sanatate sau boala, nu trebuie sa uitam prima din Legile Kybalionului: "Totul este spirit. Universul este mental." Daca intelegem bine acest lucru, atunci ne dam seama ca omul este ceea ce gandeste, ca trebuie sa gandeasca pozitiv, inclusiv in ceea ce priveste starea lui de sanatate.
           Iar daca apare boala, trebuie sa inteleaga ca nu este ceva intamplator. Trebuie sa caute adevarata cauza a bolii, profunda, spirituala, pentru a intelege de ce merita acest lucru sau ce avertisment reprezinta. Si abia dupa ce elimina cauzele primare, abia atunci va reusi sa anuleze in totalitate si efectul - manifestarea bolii. Si cea mai buna metoda de anulare a manifestarii bolii este cea naturala, pentru ca omul face parte din Natura.
           Daca vreti sa fiti sanatosi si fericiti, nu uitati ca faceti parte din Natura, sunteti cel mai frumos si cel mai de pret lucru din Creatie. Respectati-o! Nu uitati asta!
           Mintea poate imbolnavi sau vindeca, omul alege prin atitudine.

2 comentarii:

  1. Dintre toate animalele, omul este singurul care moare înainte de a-şi consuma cu totul programul biologic şi doar unul la un milion reuşeşte să trăiască o durată apropiată de ceea ce i-a fost hărăzit.Unul din numele de referinţă pentru medicina preventivă mondială este Dr. Paul C. Bragg - omul care la 16 ani a scăpat de o boală care îi mai lăsa doar trei luni de trăit apelând la mijloacele primare de vindecare - aer curat, soare, mişcare, alimente naturale şi, nu în ultimul rând, apa pură pe care o obţinea din ploaie, zăpadă topită sau prin distilare."Secretul" oamenilor care trăiesc mult, lipsiţi de suferinţe sau dureri, care sunt fericiţi, care sunt apţi de a desfăşura activităţi fizice şi intelectuale mulţi ani după atingerea maturităţii, sunt, după părerea lui Paul Bragg, în primul rând cei care sunt "curaţi în interior".El va rămâne în istoria medicinii ca promotor necondiţionat al folosirii apei pure ca mijloc simplu şi inteligent de menţinere a tinereţii şi sănătăţii celulelor.El a deschis primul magazin de produse alimentare ecologice din America, iar azi sunt în întreaga lume. El a deschis primul Health SPA (alături de Bernarr Macfadden) şi care a fost "clonat" ulterior în alte mii de astfel de "SPA-uri" în întreaga lume, el a deschis primul "restaurant sănătos" cu preparate lipsite de pesticide şi alte chimicale, el a promovat terapiile bazate pe sucuri naturale proaspăt preparate. El a conceput o mulţime de produse alimentare sănătoase destinate consumului - băuturi cu aminoacizi şi enzime naturale, cosmetice eco, cereale, germeni de grâu, biscuiţi sănătoşi, etc.Apărarea sănătăţii este o datorie morală şi religioasă deopotrivă deoarece nu putem fi virtuoşi şi folositori când suntem bolnavi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca esti interesat de domeniu!

    RăspundețiȘtergere