vineri, 29 ianuarie 2016

Detoxifiere naturală eficientă

    O bună functionare a colonului conduce la o buna functionare a organismului. Acesta joaca un rol important în digestie, imunitate, menținând de asemenea echilibrul apei din organism.
      În cazul în care colonul nu functionează corect, acesta va stoca deseurile toxice mult mai mult timp decat ar trebui. Un colon nesănatos nu va fi capabil să elimine eficient aceste deșeuri.

     În cele din urmă, deșeurile toxice stocate în colon, vor fi absorbite prin pereții acestuia și vor ajunge direct în fluxul sanguin. În cazul în care avem un colon sanătos, tranzitul intestinal nu ar trebui sî dureze mai mult de 24 de ore.

      Cu toate acestea, obiceiurile alimentare moderne, care implică un consum de alimente procesate, care sunt lipsite de enzime, fibre și nutrienți, vor încetini tranzitul intestinal cu până la 72 de ore. Acest lucru va crea un colon toxic ce poate stoca până la 6 kilograme de deșeuri extrem de periculoase (cercetare).

     Constipația este semnul cel mai comun al unui colon toxic. Ea apare atunci cand deșeurile se mișcă prea încet prin intestinul gros, provocând eliminări rare și/sau dureroase.

Simptome digestive: Constipatie, balonare, diaree, gaze, indigestie, dureri de stomac

Sanatate generala: Dureri articulare si musculare

Tulburari de comportament:
Depresie, oboseala, anxietate, ceata in creier, modificari ale dispozitiei, memorie slaba

Sistem imunitar Sistemul imunitar slab, infectii vaginale sau ale vezicii urinare recurente, eruptii cutanate

   Doctorul Bernard Jensen, este unul dintre primii experti care au practicat curatirea colonului, in scopul imbunatatirii calitatii vietii.

    În cartea sa destul de populară în întreaga lume "Tissue Cleansing Through Bowel Management", a explicat complicațiile colonului toxic astfel: " În cazul în care mucusul de la nivelul colonului se îngroașă, acesta va intra într-o stare de putrefacție. Capilarele sangvine vor începe să acumuleze încet toxinele, otravurile și resturile nocive scurse prin pereții colonului. Astfel, toate organele și țesuturile vor fi intoxicate! Este de fapt inceputul autointoxicarii fiziologice".


 
Cea mai eficienta metoda de curatare a colonului pe care o poti face acasa!

     Maestrul curățării, este un program de curățare ce durează între 10 și 16 zile. Acesta a fost dezvoltat în anul 1940, de către Stanley Burroughs, un medic specialist. În 1976, Burroughs a prezentat acest program de curățire a colonului în cartea sa, "The Master Cleanser".

Ingrediente:


2 linguri de suc de lămâie (este suficienta o jumătate de lămâie)

2 linguri de sirop de arțar

un vârf de linguriță de piper

200 de ml de apă

Mod de preparare:

      Se amestecă toate ingredientele foarte bine până când va deveni un amestec omogen.

Beți acest amestec de 4-6 ori pe zi , timp de minim 10 zile.

Veți simți efectul încă din prima zi, iar după ce veți termina acest tratament, vă veți alege cu un colon curățat de toxine, și cu o mai bună calitate a vieții!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu