joi, 24 ianuarie 2013

Cele mai eficiente exercitii fizice pentru o silueta de vis

Cele mai eficiente exercitii fizice pentru o silueta de vis

Daca iti doresti sa slabesti mai repede si sa fii in forma ai nevoie de miscare. Dintre sutele de exercitii pe care le poti face, doar unele isi dovedesc eficienta foarte rapid.

Iata care sunt cele mai eficiente exercitii fizice care te vor ajuta sa slabesti rapid, sa scapi de celulita si sa ai silueta pe care ti-o doresti:

1. Exercitiile la bicicleta medicinala.
Daca nu ai o bicicleta pe care sa o scoti la plimbare, incearca sa faci exercitii cat mai des folosind o bicicleta medicinala. In felul acesta iti vei lucra toti muschii picioarelor si abdomenului. Vestea buna este rezultatele se vad rapid.

Exercitii fizice pentru femei ocupate. Cum sa slabesti fara multa bataie de cap

2. Alergatul.
Nu te costa nimic si iti sclupteaza silueta foarte rapid. Important este sa iti faci o incalzire de cate minute si apoi sa incepi sa alergi. La inceput ritmul trebuie sa fie mai lent. Cu cat te apropii mai mult de finalul cursei tale, cu atat viteza trebuie sa creasca.

3. Exercitiile cu gantere. Pentru a obtine o silueta de vis rapid, trebuie sa incluzi in programul tau de exercitii si cateva miscari cu gantere. Trei asfel de exercitii intensifica arderea de grasimi din organism cu circa 30%.

4. Step aerobic. Mai putin plictisitor decat aerobicul simplu, acest tip de miscare te ajuta sa scapi rapid de cateva kilograme in plus. Expertii garanteaza rezultate excelente in doua saptamani, mai ales daca tii si o dieta cu alimente sanatoase.

 5. Zumba si dansul. Foarte distractiv, acest tip de antrenament te ajuta sa arzi sute de calorii in numai o ora. Zumba si dansul sunt foarte eficiente mai ales daca vrei sa scapi de burtica.

Un comentariu: