marți, 21 martie 2017

Apa minune

             Vreau să vă ofer mai jos o rețetă de apă miraculoasă.
             Cu 25 de euro s-ar putea cumpăra o pereche de cercei de argint, un pandantiv de aur sau... o sticlă cu apă. La Ocna de Fier în Caraş-Severin câţiva oameni de afaceri vând... apă cu aur şi argint. Comenzile curg din în toate colţurile lumii, de la staţiunile de lux din Europa şi până la hotelurile de cinci stele din Dubai ori la magnaţii chinezi. Iar dacă aveţi vreo îndoială... localnicii sunt convinşi de puterile ei miraculoase: mai toţi bătrânii din sat ar avea peste 90 de ani.
 
            Luxul din Dubai, şicul franţuzesc şi bogăţia chinezească îşi potolesc setea şi cu apa de aur din România.
Lichidul preţios izvorăşte din Munţii Dognecei din Caraş şi ajunge în recipiente în nici zece minute. Bogăţia curge din munţi încă de pe vremea dacilor şi între timp şi-a schimbat traseul. De pe versant ajunge acum în fabrica de la Ocna de Fier printr-o conductă şi este filtrată. Sticlele în care va fi turnată sunt spălate tot cu apă cu aur şi argint.
           Această apă se poate prepara foarte simplu și de către fiecare dintre noi acasă. Este foarte simplu și la îndemână. Se mai numește și apa dacilor sau apa minune. Iată cum se poate prepara:
            Avem nevoie de următoarele: 5 litri de apă de la robinet, o bijuterie de aur, o bijuterie de argint și oală cu capac de 5 litri. 
           Se umple o oală cu 5 litri de apă și se pune la fiert. Se lasă să clocotească timp de 10 minute. Apoi se lasă la răcit, acoperită. Între timp, se curăță cele două bijuterii cu o cârpă moale, eventual se și clătesc în jet de apă. După ce s-a răcit bine apa noastră, se scufundă în ea cele două bijuterii și se lasă acoperită timp de 3 zile într-un loc umbrit și răcoros (cămară, beci). După 3 zile, se poate consuma, minim o jumătate de litru dimineața, pe stomacul gol.
            Încercați și nu veți regreta! Efectele vor fi extraordinare.
       
          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu